DeWalt Invalzaag

We zijn enorme Dewalt fans. Invalzagen en cirkelzagen zijn maar een aantal van de vele producten die ze maken en ze zijn een van de merken die een geweldige kwaliteit bieden. Het grootste minpunt is echter dat ze zeker niet goedkoop zijn. Alhoewel ze duur zijn blijven we echter nog steeds enorme fans. Het zou niet de eerste keer zijn dat we een paar maanden extra sparen om een DeWalt invalzaag te kopen.

 

DeWalt invalzaag

Ze ontwerpen en maken verscheidene soorten gereedschappen sinds 1920. Ze zijn het merk dat door veel professionals gebruikt wordt en ook wij vallen daaronder. Als je nog nooit DeWalt gereedschap gehad of gebruikt hebt, dan is het moeilijk om uit te leggen hoe kwalitatief ze zijn.

Bij dit merk gaat het allemaal om stevigheid en duurzaamheid, aangezien ze weten wat voor soort zware werkzaamheden hun gereedschappen moeten ondergaan in de industrie. Het is echter niet alleen het werk, maar ook het misbruik. Bouwvakkers zijn niet altijd erg voorzichtig met hun gereedschappen en onderhoud is iets waar ze vaak geen tijd voor hebben. DeWalt ontwerpt hun gereedschappen met dit in gedachten.

Dus zoals je kan zien staat dit merk altijd hoog op onze verlanglijst. Laten we nu eens een kijkje nemen naar hun zagen en welke het beste om te kopen zijn. Onthoud echter dat deze producten op het eerste gezicht erg duur lijken en de realiteit is dat ze dat ook zijn. Je koopt echter een professionele zaag met een uitstekende kwaliteit en eentje die het jarenlang vol zal houden. Volgens ons zijn de zagen van DeWalt een geweldige investering.

 

Invalzaag DeWalt DW777 afkortzaag

Dit is een van de zagen die het beste verkocht wordt. Hij is verkrijgbaar vanaf €360. Een krachtige 1.800 watt motor zal je meer dan genoeg kracht bieden om al je zaagwerkzaamheden snel af te ronden.

Dit is een erg accurate zaag en wat hem nog handiger maakt, is dat hij licht genoeg is om draagbaar te zijn. De snelheid van het zaagblad is 6.300 rpm, wat ideaal is voor een zaag met deze afmetingen. Dit zal de ideale aanschaf zijn voor zo’n beetje alle gebruikers en je zal er ongeveer 90% van de projecten die je wilt doen mee af kunnen ronden.

Beste DeWalt Invalzaag

 

Invalzaag Dewalt DW708 afkortzaag met trekfunctie

Dit is een machine die verscheidene van onze collega’s hebben en naar onze mening een uitstekende machine. Met een prijs van zo’n €800 zou je dat uiteraard ook verwachten en deze zaag zal je zeker weten niet teleurstellen.

Gezien de prijs raden we hem echter alleen maar aan voor professionals of personen die er regelmatig gebruik van zullen maken. Deze machine zal je een geweldige zaag ervaring bieden en hij is ook ideaal voor het zwaardere werk. Hij is tot slot ook licht genoeg om draagbaar te zijn, dus ideaal als je veel reist naar verschillende locaties.

 

Beste Dewalt DW743N combinatiezaag

Dit is een machine die we zelf gekocht hebben, aangezien hij een kwalitatieve cirkelzaag combineert met een tafelzaag (verkrijgbaar vanaf €720). Onze oude tafelzaag was aan vervanging toe en naast een cirkelzaag waren we dus ook daar naar op zoek. Onze ogen vielen direct op deze combinatie en aangezien hij van DeWalt is weet je dat de kwaliteit goed is.

Soms is het moeilijk om te beslissen welke zaag je het meeste zal bieden en is je keuze verdeeld over een lintzaag, tafelzaag of cirkel/invalzaag. Met deze krijg je de tafel en cirkel en om eerlijk te zijn opent dat direct een aantal zaag mogelijkheden voor je. Het is een erg slimme combinatie.

 

Dewalt DWS780 12″ afkortzaag met trekfunctie

Deze afkortzaag met trekfunctie wordt gezien als de industrie standaard en daarom hebben we hem toegevoegd aan onze lijst. De realiteit is dat deze buiten het budget van veel personen valt, aangezien hij verkrijgbaar is vanaf €800. Hij is voornamelijk gericht op de bouw industrie en een van de beste zagen die je kan gebruiken in je leven. We hebben deze zaag zelf uit kunnen proberen tijdens een klus en waren erg tevreden met de resultaten.

DeWalt Invalzaag kopen

 

Conclusie DeWalt invalzaag

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Dit zal je helpen om de beste en nieuwste zaag te kopen. Zoals in elke industrie brengen de bekende merken vaak nieuwe producten uit. Zodra dit het geval is zullen we er zo snel mogelijk een kijkje naar nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in