Home Invalzaag reviews Beste Metabo invalzaag

Beste Metabo invalzaag

0
Beste Metabo invalzaag

Dag na dag bewijzen Metabo producten hun efficiëntie tijdens professioneel gebruik in de meest lastige omstandigheden wereldwijd. Als professionals het beste willen geven, dan moeten ze 100% op een partner moeten kunnen bouwen en deze kunnen vertrouwen. Metabo producten worden wereldwijd in constructieomgevingen gebruikt. Als je niet een betrouwbaar product kan leveren in deze sector, dan word je snel vervangen door een product van een concurrent en het veelvuldige gebruik laat duidelijk zien dat Metabo kwaliteit levert. Dit geldt ook op het gebied van invalzagen en het bedrijf biedt één Metabo invalzaag aan, namelijk de KSE 55 Vario Plus. In dit artikel gaan we het kort hebben over wat deze Metabo invalzaag aanbiedt.

 

Beste Metabo invalzaag:

Metabo KSE 55 Vario Plus

De KSE 55 Vario Plus is een Metabo invalzaag en cirkelzaag in één en er worden dus twee zeer kwalitatieve functies in een machine aangeboden. Deze invalzaag is uitgerust met een Metabo S-automatische koppel limiterende koppeling, welke mechanisch ontkoppelen van de drive mogelijk maakt als het zaagblad vast komt te zitten, wat veilig werken mogelijk maakt. Als je een zaagblad wilt vervangen, dan is dit erg makkelijk, aangezien er gebruik gemaakt wordt van een simultane pendulum zaagbescherming en zaagblad stop.

Vanwege de gegoten magnesium behuizing en beschermingsplaat is deze invalzaag erg licht. Hij heeft ook een grip gebied met een non-slip softgrip oppervlakte, waardoor je de machine volledig onder controle kan houden. Door het design is het daarnaast mogelijk om erg dicht langs de muren te zagen. De machine is ook uitgerust met een dubbele begeleiding, welke het zagen op maat een stuk makkelijker maakt. Een duidelijke zaagindicator laat zien waar je zaagt nadat je begonnen bent. Nog een mooie feature is dat je de hoek aan kan passen, zodat je zeer precies kan zagen.

De Vario naam komt van de Vario-Tacho-Constamatic (VTC) elektronica die gebruikt wordt. Dit systeem maakt het mogelijk om variabele snelheden te gebruiken, afhankelijk van het materiaal dat je gebruikt en deze snelheid blijft bijna constant onder belasting, zodat je een mooie gelijke afwerking krijgt. Een overbelastingsbescherming beschermt daarnaast je motor, zodat deze nooit oververhit raakt. Als je ervoor wilt zorgen dat je niet veel rommel maakt op locatie, dan is het goed om te weten dat je een extractiepoort hebt, waar je bijvoorbeeld een stofzuiger aan kan koppelen.  Tot slot heeft deze Metabo invalzaag ook auto-stop koolstofvezel borstels om de motor te beschermen en kan je zonder gereedschap de machine aanpassen voor gebruik met een geleiderail.

 

Conclusie Metabo invalzaag

Deze Metabo invalzaag biedt een hoop interessante features, die veel professionals op prijs zullen stellen. Er wordt misschien niet dezelfde kwaliteit geboden als de topmerken in deze categorie, zoals Makita en Festool, maar desalniettemin wordt er een hoop goed gedaan door Metabo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in