Home Invalzaag reviews Beste Spero invalzaag

Beste Spero invalzaag

Spero Invalzaag

Spero Power Tools is een wereldwijde leverancier op het gebied van constructie en industrie en ruim 30 jaar geleden opgestart in Nederland. De producten van het bedrijf zijn allemaal gemaakt met het oog op de beste kwaliteit en worden gebruikt door professionele eindgebruikers. In dit artikel zullen we de Spero invalzaag modellen bespreken die het bedrijf aanbiedt.

 

De kracht van Spero is:

  • Hun volledige productaanbod wordt uit voorraad geleverd vanuit een 9000 m3 warenhuis, wat garandeert dat je altijd snel je bestelling krijgt.
  • Het professionele Spero power tools programma wordt elke paar maanden uitgebreid.
  • Buitenlandse agenten of partners zullen altijd technische ondersteund worden door Spero experts.

 

Beste Spero invalzaag

Spero SP2110 invalzaag

Dit is een krachtige 1150W invalzaag die ontworpen is met een maximale zaagdiepte van 55 mm. Het is een perfecte machine voor het snel zagen, trimmen of bewerken van materialen, zoals hout en multiplex. Hij wordt compleet geleverd met een stevige koffer, 4 HM zaagbladen ø160 mm (24T, 36T, 48T en 60T) en een aluminium geleiderail voor perfect rechte zaagsneden. De machine is licht en comfortabel om te dragen. Hij is ontworpen met een zeer efficiënte motor, softstart en overbelastingsbescherming. De inval actie geeft je volledige controle over het exacte begin tot het einde van de snede. Dit is een ideale oplossing voor wanneer je in het midden van een paneel wilt beginnen met zagen. De zaag kan met een hoek van maximaal 45 graden ingesteld worden. De stofafzuiging biedt tot slot een virtueel stofvrije omgeving.

 

Spero SP2120 invalzaag

Deze krachtige 1600W invalzaag is ontworpen met een maximale zaagdiepte van 85 mm. Hij is zeer geschikt voor wanneer je materialen zoals hout en multiplex snel moet zagen, trimmen of bewerken. Wanneer je dit model besteld wordt een harde koffer, 3 HM zaagbladen ø225 mm (24T, 36T en 48T) en aluminium geleider voor zeer exacte rechte zaagsneden meegeleverd. Dit is een lichte machine die je makkelijk met je mee kan nemen en kan gebruiken. Features die er uitspringen zijn onder andere een erg erg efficiënte motor, softstart voor een geleidelijke acceleratie en een overbelastingsbescherming. De inval actie geeft je volledige controle over de zaagsnede van begin tot eind en het is een geweldige oplossing wanneer je ergens middenin moet beginnen met zagen. De maximale instelbare hoek is 45 graden en je hebt tot slot de optie om een stofafzuiging aan te schaffen, waardoor omgevingen virtueel stofvrij zijn.

 

Conclusie

Dit zijn de twee Spero invalzaag modellen die het bedrijf aanbiedt en ze zijn beide voor respectievelijk €299 en €395 te verkrijgen. Een perfecte keuze voor wanneer een iets betere invalzaag van bijvoorbeeld Festool buiten je budget valt. Het is belangrijk om eerst voor ogen te hebben wat voor soort materialen je wilt zagen, zodat je goed kan bepalen welke Spero invalzaag het beste bij je wensen en behoeften past.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in